Mijn naam is Esther Dommerholt. Ik ben woonachtig in een studio - waar mijn bedrijfsnaam ook naar verwijst - op een fraaie boerderij in het mooie Drenthe. Tussen het werken door ben ik met mijn paarden bezig, hardloop ik en... game ik graag. 

 

Van jongs af aan ben ik geboeid door taal en schreef ik al vroeg mijn eerste korte verhaaltjes. Toen ik ernstig ziek werd heb ik het bloggen ontdekt, voornamelijk om iedereen gemakkelijk op de hoogte te kunnen houden. Ik ontdekte al snel dat ik dit enorm leuk vond. Na maandenlang voor mezelf te hebben geblogd, vroeg ik mij af of ik hier niet mijn baan van zou kunnen maken. Mijn re-integratiecoach van dat moment lachte om dit idee. Dat zou gezien mijn heftige behandelproces en alle daaruit voortvloeiende beperkingen onmogelijk zijn. Ik zou gewoon voor de rest van mijn leven afhankelijk zijn van een uitkering. 

 

Ik zag dit als een extra motivatie om het tegendeel te gaan bewijzen. Inmiddels ben ik sinds begin '15 werkzaam als freelance tekstschrijver, gaf ik mezelf de tijd om me te ontwikkelen en klom ik halverwege '17 op als parttime en daarna fulltime freelance manager van een relatief groot tekstbureau. In datzelfde jaar ben ik gestart als online redacteur voor het grootste paardenmagazine van het land en heb ik daarnaast diverse vaste klanten waar ik met grote regelmaat voor schrijf. 

 

Specialisaties:

  • casinoteksten (speluitleg, reviews, etc)
  • natuurlijke voeding 
  • paarden
  • psychologie

WEBTEKSTEN - BOEK REDIGEREN - MAGAZINE ARTIKELEN - REDACTIEWERK