Home » Over Esther

 

Mijn naam is Esther Dommerholt. Ik ben woonachtig in een studio - waar mijn bedrijfsnaam ook naar verwijst - op een prachtige boerderij in het mooie Drenthe. Tussen het schrijven door train ik mijn paard, ben ik in mijn moestuin aan het werk wandel ik. 

 

Van jongs af aan ben ik geboeid door taal en schreef ik al vroeg mijn eerste korte verhaaltjes. Toen ik ernstig ziek werd heb ik het bloggen ontdekt, voornamelijk om iedereen gemakkelijk op de hoogte te kunnen houden. Ik ontdekte al snel dat ik dit enorm leuk vond. Na maandenlang voor mezelf te hebben geblogd - wat ik overigens nog steeds doe- vroeg ik mij af of ik hier niet mijn baan van zou kunnen maken. Inmiddels ben ik sinds begin '15 werkzaam als freelance tekstschrijver en schrijf ik webteksten, blogs, magazine artikelen en doe ik redactiewerk. Het is in slechts zo'n korte tijd mijn fulltime baan geworden. 

 

De teksten schrijf ik over uiteenlopende onderwerpen. Ik heb uiteraard niet standaard kennis op zak over alle denkbare onderwerpen, maar ik doe altijd mijn research. Op die manier kan ik teksten schrijven die professioneel overkomen en zowel informatief zijn als prettig in leesbaarheid.

 

Ik zie het altijd als een erg leuke uitdaging om in de gewenste stijl van de klant te kunnen schrijven en een tekst te schrijven waar de klant (en de lezer) tevreden mee is. 

Specialisaties:

  • natuurlijke voeding 
  • paarden
  • borstkanker
  • autisme / ADD
  • psychologie

WEBTEKSTEN - BLOGS - MAGAZINE ARTIKELEN - REDACTIEWERK