Home » Diensten

Webteksten en blogs

Als ondernemer wil je graag dat bezoekers van uw website bepaalde producten en/of diensten afnemen. Een goed geschreven tekst die ook nog eens SEO vriendelijk is, is hierbij van cruciale betekenis.

Om klanten te binden en uw website interessant te laten zijn, kan het tevens slim zijn om blogs te plaatsen die te maken hebben met de producten / diensten die u aanbiedt. Steeds meer bedrijven gaan over op bloggen. Het is effectieve en efficiënte manier om meer bezoekers naar jouw website te leiden.

Ook redigeren van jouw huidige webteksten is mogelijk.

 


 Magazine-artikelen

Ik verzorg ook graag het schrijven van magazine-artikelen. Momenteel schrijf ik voor het grootste paardenmagazine van ons land, zowel offline als online. Uiteraard kan ik ook schrijven over tal van andere onderwerpen. Er komt altijd een tekst uit die aanspreekt en interessant is om te lezen. Teksten met inhoud die plezierig zijn om te lezen, dat is mijn doel. 

 


Redactie

Het is ook mogelijk om aan mij (een deel) van de redactie over te dragen. Ik heb veel ervaring met Wordpress, Facebook, Instagram, LinkedIn en mailprogramma's als Mailchimp. Je kunt denken aan het online plaatsen van artikelen of het versturen van nieuwsbrieven. 

Voor deze werkzaamheden geldt mijn uurtarief. 

 

WEBTEKSTEN - BLOGS - MAGAZINE ARTIKELEN - REDACTIEWERK